Set Kulit Cantik Shaklee(PREMIUM)~NazieyarVitamin

Set Kulit Cantik Shaklee(PREMIUM) terdiri daripada Vitamin C,Vitamin E, B-Complex dan ESP shaklee.Ini merupakan set penuh untuk kecantikan kulit.

Vitamin C  SR klik[kebaikan Vitamin C SR]
Image result for vitamin c shaklee images

  • Dalam set kulit canti shaklee Premium ni terdiri daripada Vitamin C yang membantu merangsang pembentuk kolagen -kolagen sangat diperlukan dalam pembentukan sebatian asas,tisu,gusi,rangka dan tulang rawan.
  • mencegah kedutan pada wajah.(pembaharuan kolagen pada sebatian asas akan menghalang daripada otot jadi lembik)
  • mencantikkan kulit-menghalang pembentukan jerawat.
  • menjadikan kulit lebih segar.

Vitamin E klik[manfaat Vitamin E shaklee]
 Image result for vitamin e shaklee images

  • Vitamin E-Complex ini membantu melambatkan penuaan,mengurangkan kedutan pada seluruh kulit.Sebagai salah satu anti-penuaan yang terdapat dalam shaklee.
  • Ia juga bertindak membantu mengurangkan garis halus,parut dan bintik hitam dan memulihkan testur kulit.Menjadikan tona kulit sekata.Kalau kulit korang jenis yang macam harimau belang tu boleh ambil Vita-E ni.
  • memudarkan kesan paru.Ini bukan setakat parut kulit je tau tapi seluruh kulit termasuklah ehem-ehem.
  • memulihkan bengkak/benjolan kecil dan ulser kulit.

B-Complex[kebaikan dan manfaat B-Complex Shaklee]
Related image

  • membantu mengawal emosi dan minda agar sentiasa positif.Mengawal hormon dalam tubuh agar sentiasa stabil.Hormon dalam tubuh  yang tidak stabil menyebabkan seseorang berasa sedih,risau stres dan marah.
  • minda dan emosi negatif salah satu punca seseorang itu cepat tua.
  • Ianya juga membantu melancarkan peredaran darah.Peredaran darah yang tidak stabil akan menyebabkan tekanan emosi.Ini kalau korang yang banyak sangat kerja tu sampai asyik kena marah dengan bos di tempat kerja,stres sangat sampai tiada ruang rasa seronok dalam ,cuba minum B-Complex ini.Antara produk shaklee yang saya tak pernah miss guna B-Complexlah.Korang yang sentiasa sibuk tu,kita geng, amek benda ni.

Energizing Soya Protein(ESP)klik[kebaikan dan manfaat ESP Shaklee]
Image result for esp shaklee images

  • menjadikan seluruh  kulit tubuh lebih anjal dan gebu.
  • menjadikan kulit wajah cantik,halus dan berseri.
  • membantu mengawal masalah jerawat dan memudarkan parut.

berminat dengan Set Kulit Cantik?

hubungi,

Vitamin & Konsultasi:
Rayeizan Mohd Hamsah
SID NO:1235238
sms/whatsapp/call:013-2732311
instagram:@nazishaklee & @nazishaklee
email:rayeizan@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge