INI CARA PALING BERKESAN MERAWAT DIABETES!!-Tahukah Anda?

              Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca semua.Semoga sentiasa sihat dan ceria selalu.  Petang ni saya nak share tentang cara paling berkesan untuk merawat penyakit diabetes dan mengembalikan kehidupan normal anda.


               Tahukah Anda diabetes boleh merebak dari sel kulit ke sel kulit yang lain?.

Diabetes selalunya berlaku di sekitar kaki.Bayangkan ini berlaku pada diri anda, para doktor perubatan mengesyorkan agar kaki dipotong anda dipotong agar tidak merebak area yang
lain khususnya betis dan peha.

Bagaimana dengan karrier atau pekerjaan anda?Anda berisiko untuk diberhentikan kerja kerana anda tidak produktif lagi.Dengan keadaan anda tersebut ,anda mungkin sukar untuk mencari pekerjaan baru.

Dengan kos sara hidup yang semakin  tinggi ditambah lagi dengan komitmen lain seperti hutang kereta, rumah dan pendidikan.Kesukaran kehidupan anda tidak dapat dibayangkan.                Tahukah Anda,ada produk kesihatan yang mampu merawat diabetes walaupun pada tahap kritikal? 

                VIVIX Shaklee  telah dikeluarkan sejak 50 tahun lalu.Produk ini telah disahkan halal oleh Islamic Services of America (IOWA).U.S.A.Mendapat sijil kelulusan dari KKM Malaysia.

                 VIVIX Shaklee mengandungi anggur muscadine yang mengandungi Polifenol dan Revesterol yang mempunyai banyak faedah kesihatan(kebaikan vivixshaklee) termasuklah merawat diabetes.


         
*Disclaimer:Produk ini bukan bertujuan untuk merawat,mendiagnosis,mencegah atau menyembuhkan sebarang penyakit*

Berminat?Hubungi:

Rayeizan Mohd Hamsah
Pengedar Shaklee Sekitar Perlis
ID: 1235238
call/sms/whatsapp: 0132732311
Instagram: @nazieyar & @nazishaklee
email:rayeizan@gmail.com
              

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge